Najnovšie recenzie zo sekcie Športové kamery

Overený zákazník zdomu.sk Overený zákazník

Zakúpený v zdomu.sk

Odporúča produkt
  • perfektná cena vzhľadom ku kvalite produktu
  • akčná kamera na každé dobrodružstvo
  • rôzne kreatívne režimy
  • super pamäť

Overený zákazník Alemat.sk Overený zákazník

Zakúpený v Alemat.sk

• až 16Mpx
  • obsahuje v balení vodotesné púzdro
  • unikátne zábery
  • ideál na outdoor športy a neprekonateľné zábery

Reakcia značky LAMAX

děkujeme za Vaši recenzi. Těší nás Vaše spokojenost s výrobkem LAMAX.

LAMAX W10.1

LAMAX W10.1

Overený zákazník MULTI-SHOP Overený zákazník

Zakúpený v MULTI-SHOP

Odporúča produkt
  • dobrá kvalita obrazového záznamu
  • kopa príslušenstva
  • profesionálne videá a spomalený zábery sú top

Reakcia značky LAMAX

děkujeme za Vaši recenzi, velmi si vážíme času, který jste jejímu napsání věnoval/a. Vaše spokojenost s naším produktem nás velmi těší.

Overený zákazník BONUSKO Overený zákazník

Zakúpený v BONUSKO

• Vodotesná kamerka
  • 4K
  • ideálne rozmery
  • značka Lamax opäť nesklamala
  • skvelé zábery plné farieb, bez šumu so skvelým rozlíšením

Overený zákazník Testuj.to Pavol

Pridané: 9. septembra 2022

• Cena
  • Príslušenstvo
  • absencia hrudného pásu

Kamera je vhodná primárne pre začiatočníkov a amatérov, o čom svedčí aj cena. V minulosti som pracoval s konkurenčnou kamerou, ktorá bola podobného razenia, nemala však displej. Lamax x9.2 má hneď dva, z toho hlavný je dotykový, takže ovládanie kamery je úplne skvelé, intuitívne a rýchle.
Kvalita videa a fotiek je v bežnom svetlom prostredí dostačujúca, stabilizácia tiež. Aj keď je menu pomerne jednoduché, uvítal by som lepší návod, priložený je skôr taký informačný leták.
Páčilo sa mi široké príslušenstvo, niektoré bohužiaľ nevyužijem a naopak by som očakával hrudný pás.

Overený zákazník Testuj.to Vít

Pridané: 5. septembra 2022

• prevedenie
  • ovládanie
  • slušný mikrofón
  • aplikácie v tel a WiFi
  • mohla by byť dlhšia výdrž batérie
  • páčila by sa mi karta pod dvierkami v priestore batérie

Spracovanie je jednoduché a pôsobí pevne. Nekĺzavý povrch je super a veľmi sa mi páčil lem okolo optiky. Tlačidlá na hornej strane sú aj vďaka inej štruktúre dobre nahmatateľné. Zadný displej je krásne veľký a ovládanie cez neho je skvelé. Jednoduché menu, kde sa nestratíte a ikony sú dostatočne veľké. Vodotesné púzdro má opäť vyčnievajúci lem okolo optiky a kamera je v ňom pevne usadená. Priložené doplnky na uchytenie sú štandardné a fungujú ako majú. Diaľkové ovládanie je jednoduché a pri športe ho veľmi využijete. Párovanie s diaľkovým prebieha bez problémov a nedochádza k výpadkom. Testovali sme na bicykli na riadidlách. Na motorke, na helme. Na in-line, v ruke. Wifi s apkou je dobrá vychytávka.
Pri stabilizácii bol obraz dostatočne pokojný. Pri spomalenom videu je za dobrých svetelných podmienok dobre vidieť pohyb športovcov. Kamera a jej menu je v tom najlepšom slova zmysle jednoduchá a niekto si dal prácu a premýšľal. Natočené videá sa všetkým páčili. Za náš klub fakt dobre vydané peniaze.

Reakcia značky LAMAX

děkujeme za Vaši recenzi, vážíme si času, který jste jejímu napsání věnoval. Těší nás Vaše spokojenost s výrobkem LAMAX.

Overený zákazník Testuj.to Marek

Pridané: 4. septembra 2022

• bohaté príslušenstvo
  • kvalita stabilizácie

Po skúsenostiach s akčnými kamerami iných značiek som sa tešil aj na túto novinku od Lamaxu. Prekvapilo ma bohaté príslušenstvo, najmä diaľkové ovládanie v tvare hodiniek.
Samotné spracovanie kamery sa zdá byť kvalitné, obsluha je jednoduchá a tlačidlá reagujú bez problémov.
Kvalita video záznamu je skvelá, ale čakal som lepšiu stabilizáciu. Fotografie na miestach, kde je dostatok svetla sú dostatočne kvalitné, ale pri fotení v tieni alebo v podvečer už kvalita stráca na kvalite.
Každopádne ale kamera stojí za vyskúšanie s ohľadom na pomer kvality a ceny.

Overený zákazník Testuj.to Šimon

Pridané: 3. septembra 2022

• skvelý obraz
  • dotykový displej
  • druhý selfie displej
  • externý mikrofón
  • výborná stabilizácia
  • chýba mi čelenka

Túto malú čiernu matnú krásku môžem len odporučiť. Za cenovku, ktorá jej visí na krabičke dostanete taký násyp funkcií a možností, o ktorých sa ostatným kamerám v tejto cenovej triede ani nezdá. Vcelku ohraná fráza. Čo ale nie je ohrané, sú krásne videá s 4K rozlíšením so zapnutou stabilizáciou. Pri 4K30fps sú zábery veľmi podarené, farby nie sú prepálené, ani vyblednuté. Akčnejšie zábery som natáčal na FullHD pri 120fps a v kombinácii s už spomínanou stabilizáciou to dopadlo veľmi uspokojivo. Natáčať a fotiť sa dá samozrejme v neprebernom množstve formátov rozlíšenia, ktoré sa jednoducho, rýchlo a intuitívne dá nastaviť na zadnom dotykovom displeji alebo v mobilnej aplikácii. Spúšťanie nahrávania je potom najlepšie cez ovládacie hodinky a taktiež odporúčam používať predný displej, pre kontrolu natáčaného obsahu. Na trochu drsnejšie zaobchádzanie je v balení klasické odolné púzdro do hĺbky 40m. Máloktorý výrobca prikladá toľko príslušenstva. Odporúčam !!

Dobrý den Šimone,
děkujeme za Vaši recenzi. Těší nás Vaše spokojenost s výrobkem LAMAX.

Overený zákazník Testuj.to Michaela

Pridané: 2. septembra 2022

• dotykový displej
  • prenos pomocou wifi
  • kvalitné foto aj video

Dostala som možnosť otestovať kameru Lamax X9.2. Keďže sme práve leteli do Egypta, kamera sa hodila a hneď sme ju otestovali v mori.
Je to moja prvá kamera. Kamerka je malinká a zmestí sa krásne do ruky aj pri potápaní. Displej je veľký a je naň krásne vidieť aj vo vode. Super vec je dotyková obrazovka. V púzdre sa ovláda tlačidlami a aj v mori to šlo krásne. Kamera vydržala 2-3 hodiny v kuse natáčania - fotenia. A videá aj fotky sú kvalitné.
Prenos z kamery do telefónu je možné pomocou WIFI, ktorá fungovala bez problému.
S kamerou prišlo bohaté príslušenstvo.
Určite kameru odporúčam

Dobrý den Michaelo,
děkujeme za Vaši recenzi, vážíme si času, který jste jejímu napsání věnovala.

Overený zákazník Testuj.to Pavlína

Pridané: 1. septembra 2022

• Veľkosť
  • Jednoduché použitie
  • Kvalitné záznamy
  • Dokúpenie pamäťovej karty s adaptérom

Prvé zapojenie je jednoduché, iba necháte nabiť a potom zapnete. Plne nabitá batéria vydrží zhruba 4 hodiny. Kameru môžete prepojiť so svojím mobilom po inštalácii aplikácie. Možnosť záznamov so zvukom je pre mňa tiež vítaná funkcia. Balenie obsahuje niekoľko nástavcov, ja najviac využívam prepojenie so statívom. Je tu však nutnosť dokúpiť pamäťovú kartu s adaptérom. Celkovo oceňujem veľkosť a výdrž kamery, dokúpenie pamäťovej karty bola drobná investícia, ktorá sa rozhodne vyplatila.

Overený zákazník Testuj.to Martin

Pridané: 30. augusta 2022

• bohaté príslušenstvo
  • dva displeje
  • šikovná mobilná aplikácia
  • žiadna vnútorná pamäť, potreba SD karty

Kameru som vyskúšal na singletrailoch a potešila ma peknou stabilizáciou obrazu. Kvalita fotiek je tiež slušná. Súčasťou je aj množstvo príslušenstva ako vodeodolné púzdro a diaľkové ovládanie. Šikovná je aj aplikácia na prenos fotiek a videí cez wifi do počítača.

Dobrý den Martine,

Overený zákazník Testuj.to Michaela

Pridané: 29. augusta 2022

• Množstvo príslušenstva
  • Dva displeje
  • Vodotesnosť (vďaka priloženému púzdru)
  • Aplikácia do mobilu
  • Trochu horšia kvalita fotiek a videa

Pred dvoma rokmi som mala možnosť vyskúšať kameru konkurečnej značky, ale to sa vôbec nedá porovnať. Táto kamera je totiž úplne skvelá. Má pri sebe toľko príslušenstva - držiak na helmu a iné úchyty, vodotesný obal, hodinky na ruku na snímanie na diaľku, externý mikrofón, jednoducho paráda, nemusí sa nič dokupovať a zisťovať kompatibilitu, všetko je v balení. Ihneď máte možnosť cez aplikáciu v mobile stiahnuť snímky alebo videá, ovládať kameru cez mobil. Veľmi oceňujem dva displeje - predné aj zadné, vďaka tomu sa dá teda fotiť/natáčať aj selfie a človek presne vie, čo točí/fotí. Kvalitu fotiek a videí som si teda predstavovala inak a očakávala od toho trochu viac. Pri umelom svetle je dosť vidieť zrnenie. Ale na outdorovú kameru v tejto cenovej kategórii si myslím, že dostačujúce.

Insta360 ONE RS 1-Inch 360

Overený zákazník Extreme Computers Overený zákazník

Pridané: 12. augusta 2022

Zakúpený v Extreme Computers

Odporúča produkt

Od lamaxu mám už druhú kameru a opäť ma nesklamala. Musím povedať, že zábery sú na úrovni a batéria má výdrž nad moje očakávania. 16mpx fotoaparát a natáčanie s možnosťou 4k hodnotím za veľké prednosti.

Reakcia značky LAMAX

děkujeme za Vaši recenzi, vážíme si času, který jste jejímu napsání věnoval/a. Těší nás Vaše spokojenost s výrobkem LAMAX.

Overený zákazník LAMAX-Electronics.com Overený zákazník

Pridané: 12. augusta 2022

Zakúpený v LAMAX-Electronics.com

Odporúča produkt
  • skvelá kamerka od lamaxu
  • vodeodolná
  • praktická veľkosť a kompaktný dizajn
  • prvé zábery, ktoré som mal možnosť zrealizovať sú na úrovni
  • dôveryhovný predajca

LAMAX X3.1 Atlas

LAMAX X3.1 Atlas

Overený zákazník Alza.sk MTD

Pridané: 11. augusta 2022

• intuitívne ovládanie
  • popis i v slovenčine
  • ešte vyskúšať pod vodou
  • ovládanie pribaleným náramkom
  • mne osobne chýba brožúra
  • chýba mi napr. náramok na upevnenie kamery na ruku

Reakcia značky LAMAX

děkujeme Vám za recenzi. Páska pro upevnění na ruku není součástí balení. Pokud o ni máte zájem, je možno ji dokoupit na našem e-shopu v sadě příslušenství pro akční kamery.
S pozdravem a přáním hezkého dne

Rollei ActionCam 40s Pro

Zakúpený v BONUSKO

• Výborný pomer cena / výkon
  • Veľmi zábavné a unikátne foto / video
  • "iba" 8 MPx foto
  • Exportované foto / video nemá dátum a čas originálu, ale čas exportovania, čo mi vadí, nakoľko to "rozhádže" galériu

Aj keď má kamera svoje "muchy", tak som veľmi spokojný. Je to naozaj zábavné a stále sa s ňou učím pracovať, lenže možnosť "pozrieť sa kam chcem" pri editácii a exporte je super. Klasickou kamerou to nemá človek šancu zachytiť a tá stabilizácia je úžasná. Skúšal som editáciu aj v PC, ale na mobile v aplikácii mi to vyhovuje asi viac, pretože tam dokážem urobiť asi čokoľvek a jednoduchšie. Používam ju viac na rodinné výlety ako na akčný šport, ale som veľmi spokojný. Len pod vodou si dajte pozor, že tam ten lom svetla je predsa len iný a pokúste sa radšej smerovať šošovky na objekt, ktorý sleduje ;)

Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25