Najnovšie recenzie zo sekcie Športové kamery
- Výborný obraz
- Skvelá stabilizácia
- rozlíšenie až 8K (pri timelapse)
- vodotesnosť bez púzdra
- Robustná konštrukcia
- V balení chýba čelenka
- Ocenil by som náhradnú batériu
Po rozbalení na Vás pozrie poriadna šošovka s až 64 Mpix, úctyhodné. Telo kamery pôsobí masívne a z kvalitného plastu, pritom je pomerne kompaktné. Na prednej strane je usadený displej so šošovkou a celú zadnú stranu pokrýva veľký dotykový displej. Tlačidlá sú rozmiestnené, ako sme už od lamaxu zvyknutí. Príslušenstvo je opäť rozmanité a novo je súčasťou aj menší statív. Za zmienku stojí vodeodolné puzdro do 40m a ovládanie na ruku. Po zapnutí ma milo prekvapilo české rozhranie a plynulý chod menu, no dá sa natáčať. Výlet na bicykli, na motorke, nedeľná prechádzka a množstvo ďalších skúšobných záberov. True 4K vyzerá senzačne a vďaka 60FPS ho je možné použiť na rôzne aktivity. Akčnejšie zábery je vhodnejšie natáčať pri 120FPS. Každopádne sa dostávame k tomu najlepšiemu a tou je stabilizácia. Tu niekto tvrdo makal, pretože čo tá stabilizácia predvádza, nemožno jednoducho popísať. Skrátka by som ju okrem svojho názvu premenoval na "Brutálne výborná stabilizácia".
Dobrý den Šimone,
- Predný a zadný displej
- SK menu
- wifi
- bohaté príslušenstvo
- malé rozmery
- dotykové ovládanie
- zatiaľ nič
Malá kompaktná kamera s odskúšanou veľkosťou, veľké množstvo bohatého príslušenstva už v balení, dá sa pripevniť naozaj kamkoľvek, veľké plus je natáčanie v 4K a zo stabilizáciou obraz 2 gén znateľný rozdiel. kde sa dá urobiť populárna selfie, inak čo je dobré tak máte diaľkové ovládanie na ruke poprípade sa dá pripevniť aj inam tým pádom odpadá stláčanie na kameru, nastavenie je v slovenčine a je možné aj vzdialene a to aplikáciou cez wifi.
- Skvelé spracovanie
- Veľké množstvo doplnkov
Super kamera pre akčných užívateľov. Bezkonkurenčná výbava, 8k, skvele fungujúca stabilizácia Maxsmooth 2.0 hlavne vodeodolné telo a to bez puzdra až 12 ma s puzdrom až 40 m, dotykové ovládanie, dobrá voľba pre všetkých dobrodruhov a športovcov. Lamax w10.1 stojí za kúpu.
Dobrý den Stanislave,
děkujeme za Vaši recenzi, velmi si vážíme času, který jste jejímu napsání věnoval. Vaše spokojenost s naším produktem nás velmi těší.
- Veľkosť
- Slovenčina
- Závit 1/4
- Príslušenstvo
- Interpolované fotky
- Nemá RAW
- Aplikácia nemá žiadny editor
Prevedenie je celkom na dobrej úrovni, určite toho znesie dosť. Baterka vydrží v 4K 25 fps okolo hodinky.
Celkové nastavenie je trochu strohé a mohlo by toho byť viac, ale pre nenáročného používateľa plne dostačuje. Prepojenie s telefónom je jednoduché a rýchle, žiadny problém. Kamera sa dá ovládať a nastavovať so živým náhľadom aj na diaľku.
4K 50 fps je maximum. Záznam je kvalitou zlatý stred. Bohužiaľ 6K alebo 8K neodporúčam. Obraz sa dopočítava a tak je obraz ešte horší ako v 4K. To isté platí pre fotky. Senzor má podľa mňa 16 Mpx. Dopočítané pixely fotku úplne zničí. Úplný akvarel, detaily zmiznú a celkovo sa obraz rozmaže. To celé sa zapíše do JPG asi tak 70% kvality.
Medzi zapnutou a Maxsmooth stabilizáciou je rozdiel iba v oreze. Kvalitou je celkom spoľahlivá pokiaľ práve nedochádza k trasu pri začiatku pohybu.
Myslím si, že ak budete kameru používať pri chôdzi, jazde po asfalte, do vody, na dovolenku, tak budete spokojní. Hrubší terén ale skutočne nedáva.
- Perfektný obraz za slnečných podmienok
- Dobrá stabilizácia
- Prílušenstvo
- ukladanie do H265
- microUSB
- mobilné aplikácie pre Android
Kamera ponúka perfektné papierové paramatery, avšak interpolované režimy neodporúčam používať. Odporúčam nastaviť FHD s 60fps, kódovanie H265 a zapnúť stabilizáciu. (4K rovnako v online svete nevyužijete). V tomto nastavení za slnečných podmienok je obraz perfektný a nemám čo by som vytkol. Za horšieho svetla je bohužiaľ obraz priemerný. Stabilizácia funguje perfektne. Obsah balenia je výborný, množstvo držiakov a príslušenstva. Bohužiaľ je len jedna batéria. Takže odporúčam kúpiť ďalšie 2 baterky s externou nabíjačkou. Spotreba energie je celkom vysoká, v 4k so zapnutou stabilizáciou je to medzi 30 – 50 min. Z veľkých nevýhod je chýbajúce USB-C. Kamera používa prehistorický microUSB :-( Taktiež mobilná aplikácia je tragická - YUTUPRO
- Veľmi krehké plasty pri doplnkoch. Už pri prvom použití sa jeden kus zlomil, a to som na to išiel opatrne.
Reakcia značky LAMAX
děkujeme Vám za recenzi. Mrzí nás vzniklá komplikace. V případě potřeby náhradních dílů nás prosíme kontaktujte na e-mailu [email protected].
- široký obsah balenia
- samolepiaci držiak oceňujem
- výdrž batérie je mi dostačujúca
- dobrá cena
- vodotesnosť otestovaná
Reakcia značky LAMAX
děkujeme za Vaši recenzi. Těší nás Vaše spokojenost s výrobkem LAMAX.
- super kopa príslušenstva
- šetrič obrazovky
- top rozlíšenie
- dobrá konektivita
Reakcia značky LAMAX
děkujeme za Vaši recenzi, vážíme si času, který jste jejímu napsání věnoval/a. Těší nás Vaše spokojenost s výrobkem LAMAX.
- rozlíšenie až 8k
- duálny displej
- dobrá cena
- super kopa príslušenstva
- vodotesné púzdro je veľmi praktické riešenie
- FullHD
- pomerne ľahučká
- kvalitná konštrukcia
- displej ideálnej veľkosti
- rýchlosť
- fakt jednoduché a intuitívne ovládanie
Reakcia značky LAMAX
děkujeme za Vaši recenzi, vážíme si času, který jste jejímu napsání věnoval/a.
- kvalitné rozlíšenie
- dotykový displej
- náramok
- top záznamy
Reakcia značky LAMAX
děkujeme za Vaši recenzi. Vaše spokojenost s naším produktem nás velmi těší.
- Kvalitné rozlíšenie
- Náramok
- Dotykový displej
- Uvítala by som ešte šnúrku na krk
Kamera je veľmi kvalitná, má skvelé rozlíšenie, dotykové ovládanie. Veľmi oceňujem, že je ku kamere veľké množstvo doplnkov na rôzne upevnenia. Skvelé je, že sa s kamerou môže aj do vody – vodeodolnosť, ale aj púzdro pre vodotesnosť. Stojan je tiež veľmi užitočný pomocník.
- Rozmer ,kvalita videa , celkovo nemam co vytknut je skvela
- Výdrž batérie
- Stabilizácia obrazu
- Možnosť prepojenia s mobilným telefónom a možnosť sťahovania foto a videa
- Nie je nič
Táto akčná kamera vás nadchne, stabilizácia obrazu je parádna, možnosť 4K videa poteší dvojicou displejov a 4K záznamom pri 30 a 60 fps hľadiska fotenia môžete nastaviť rozlíšenie snímok na 8 Mpx až 16 Mpx, tri úrovne kvality alebo ISO 100 až 3200. Je tu aj kompenzácia expozície. Pri videách sa možností ponúka viac: rozlíšenie od 720p až do 4K, stabilizácia, nahrávanie zvuku alebo redukcia hluku vetra, výdrž batérie je parádna, ja osobne som sa pri nahrávaní 4K videa dostal na 87min zábere , jedine čo by som bral ako vadu boli tlačidlá na vodotesnom kryte, ktoré nie sú popísané,,, zato náramok je parádny, ovládanie ľahké tak si človek nejako poradí, v porovnaní cena výkon sa jedna o parádnu kameru na cesty, ktorá vás prekvapí.
Reakcia značky LAMAX
děkujeme za Vaši recenzi, vážíme si času, který jste jejímu napsání věnoval. Těší nás Vaše spokojenost s výrobkem LAMAX.
GoPro HERO10 Black
Registrovaný používateľ
Pridané: 25. septembra 2022
(naposledy upravené 25. septembra 2022)
- Kvalita spracovania
- Kvalita obrazu
- Ovládanie
- Prepínanie a nastavenie profilov režimov
- Rýchle spustenie nahrávania z vypnutého stavu (2-3s)
- Integrovaný úchyt gopro
- 5,4K 60 fps (vo všetkých režimoch obrazu)
- 2,7K 240 fps (vo všetkých režimoch obrazu)
- Vodeodolná bez púzdra
- .........
- Stabilizácia - občas trhne obrazom
- Pomerne veľké rozmery
- Batéria slabo drží v slote (ľahko vypadne pri otvorených dvierkach)
- Výdrž batérie
Ako dlhoročný používateľ gopro 4 a 7, môžem po cca 1/2 roku aktívneho používania povedať že : klobúk dole páni z gopro za to čo taká malá krabička dokáže!!!
Všetko je na špičkovej úrovni, kvalita obrazu, rozlíšenie.... až na tak vychvaľovanú stabilizáciu, stabilizuje neskutočne, ale v určitých momentoch celkom slušne trhne, aj pri pomalej panoráme
Uvítal by som keby mala možnosť nastaviť intenzitu smooth
Gopro 11 je v tomto ohľade na tom o niečo lepšie
V každom prípade som nad mieru spokojný, ale upgrade na 11 určite bude (10bit video, väčší senzor)
- kamera je OK
- Všetko DOBRE
- Skvelá kvalita
- top zábery
- kompaktné rozmery a praktické použitie
- super slowmotion režim
- verím značke a jej produktom, opäť sa mi to osvedčilo
Reakcia značky LAMAX
děkujeme Vám za recenzi. Těší nás Vaše spokojenost.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Tým LAMAX Electronics
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »