Najnovšie recenzie zo sekcie Športové kamery
Odporúčam
dobrá kvalita,jednoduché ovládanie,dobrá cena,
- Kvalitný obraz (video,foto)
- Vodeodolná bez obalu
- Príslušenstvo v balení
Reakcia značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení outdoorové kamery Niceboy VEGA X 8K. Pěkný den, Niceboy
- Robí kvalitné ale hlavne zaujímavé videá lebo je to 360 stupňová kamera
- Dlhá výdrž batérie
Ešte som nevyskušal
- Najkvalitnejsi obraz v triede
- V cene poistenia je aj cloud (poistenie "subscription" sa priplaca zvlast 50e rocne)
- Nema predny displej dotykovy ako DJI A3
- nema v zaklade ochranny ramcek ako DJI A3
- Nema rychle pripinanie na magnet ako DJI A3 (vyuzival som na Action 2 a je to super)
- ak rozbijete kameru tak novy cez "subscription" stoji 100e. DJI to ma okolo 30, zavisi ktora v poradi vymena
Ano, ako ste urcite pochopili 2 najvacsi konkurenti su H11 a DJI Action 3. DJI A3 je H11 killer nebyt 1 veci a to je problem s focusom. Momentalne som nevidel kus, kt by tuto chybu nemal. Nemyslim teraz focus do 1m. Ale skor teda pri normalnych videach. Ked pozriete viacero recenzii aj novych kusov tak bohuzial to tam je vidiet.
Zatial este nemam otestovane prehrievanie napr 4K 60 min a viac (hokejovy, hokejbalovy zapas)
kvalitná kamera odporúčam
Reakcia značky Niceboy
- naozaj miniatúrna
- rozlíšenie stačí aby bolo vidieť čo je potrebném
- hmotnosť
Spĺňa očakávané vlastnosti. Pozoruhodná je stabilizácia, ale aj ostatné vlastnosti zodpovedajú triede aj cene. Pre amatérsku dokumentáciu rodiny a cestovania plne vyhovuje.
Reakcia značky LAMAX
děkujeme za Vaši recenzi. Vaše spokojenost s naším produktem nás velmi těší.
Tým LAMAX
- Za tú cenu dostatočne kvalitný záznam
- Celkom malý rozmer, zmestí sa do vrecka
- Skladná
Povedal by som, že za tie peniaze čo stojí, tak super. Chce to len občas vyleštiť šošovku kamery, pretože to potom je poznať. Ale priložený látkový obrúsok pomôže. Za málo peňazí veľmi slušný produkt.
Reakcia značky LAMAX
děkujeme za Vaši recenzi, velmi si vážíme času, který jste jejímu napsání věnoval/a. Vaše spokojenost s naším produktem nás velmi těší.
Tým LAMAX
Všetko funguje, bohaté príslušenstvo. Zatiaľ spokojnosť.
- Nizka cena
- Dobra ovladatelnost aj funkcie nastavenia videa
- Vodotesne bez krytu
- Stabilizacia je dobra
- Fish eye efekt dobre ukaze POV z celenky
- Pri spot meteringu v 4k a 60fps za pridaneho svetla je kvalita videa v interieri bez stabilizacie uspokojiva na to kolko stoji produkt
- Pri stabilizacii je kvalita zhorsena aj pri svetlom priestore v exterieri
- Pri stabilizacii nie je taky siroky zaber uhlu videa
- Celkova kvalita je priemerna
- Drziaky na korman bicykla su nepouzitelne, pretoze ich mozte akokolvek dotiahnut po par jemnejsich otrasoch sa kamera vyhne,alebo stoci z nastavenej polohy
- Zvuk v kryte pocas jazdy bez pouzitia
- Pridavne led panely blikaju na videu i ked by nemali(asi koli 60fps softwareovemu dotvaraniu)
Ak sa s tym vyhráte mozte natocit pekne videa aj s kvalitnými snimkami. Avsak treba svetlo,bez stabilizacie, ldc off, 4k 30fps. Fotky robi mobil lepsie. Tie plastove klby na bike su na nic,smykaju sa aj po urputnom dotiahnuti.
Reakcia značky LAMAX
děkujeme za Vaši recenzi. Mrzí nás, že Vám kamera LAMAX W9.1 plně nevyhovuje.
Záznam zvuku z kamery je možný pouze bez použití voděodolného krytu, v opačném případě je záznam zvuku značně ztížen.
Pokud se Vám závity v držáku povolují, kontaktujte prosím naši zákaznickou podporu na [email protected].
- Vynikajúce
- Za málo peňazí veľa muziky
- Rýchle nabíjanie bateriek
- V adventure combo potešilo príslušenstvo
- Neodporúčam natáčať v interiéri nech nastavíte kameru akokoľvek na videách je vidieť dosť veľký šum aj keď je miestnosť osvetlená
Je to moja prvá akčná kamera ktorú som si vybral na základe jednoduchosti používania. Rozhodoval som sa medzi GoPro 11 a touto ale napriek tomu že Gopro ma okno lepšiu kameru aj tak vyhrala DJI Osmo 3 či už len kvôli vydrží pri natáčaní + čo dostanete ku baleniu adventure combo.
Pomer kvalita+cena
produkt vo väčšej kvalite a vybavení ako som mal predošlý
- Kvalitné video v každom rozlišení (od FullHD až do 5,3K)
- veľa nastavení a kvalitné foto vo foto móde
- podrobné nastavenie pri natáčaní a fotení v pro móde - veľa funkcií oproti odsatným kamerám
- kvalitné púzdro na lahké prenášanie
- dosť dobry výdrž batérie pri kratších nahrávaniach
- Veľmi lahké prenášanie kvôli rozmerov, rýchlo sa zmestí do vačky alebo do menšej tašky s celkovým púzdrom.
- Bezchybné fungovanie firmvéru (doteraz), veľa opravných aktualizácií firmvéru cez GoPro Quick appku (dobrá podpora od výrobce).
- trochu prehrieva ale dá vydržať
- málo príslušenstva, musíš dokupovať veci ak potrebuješ
Veľmi dobrá kvalitná kamera, kvalitné nahrávky ako z TV štúdia. Nahrávanie zvuku je veľmi dobrý aj bez media modu. Vyhotovuje väčšie súbory pri natáčaní kvôli kvalite, potreba väčšej sd karty podla potreby aké dlhé videá chceš robíť.
- kamera so skvelým nočným režimom
- rozmery
- vďaka hranatému dizajnu sa nešmýka
Bežná kamera na cesty. To čo vie funguje bez problémov, aspoň pri mojom kuse. Pokiaľ hľadáte šikovnú malú kameru na výlety je táto dobrou voľbou.
Reakcia značky LAMAX
děkujeme za Vaši recenzi, velmi si vážíme času, který jste jejímu napsání věnoval. Vaše spokojenost s naším produktem nás velmi těší.
- výborný displej
- dizajn
Vysoko kvalitná akčná kamera. Som skater a už som niekoľko kamier iných značiek mal. Táto zatiaľ všetky ďaleko prevyšuje vo všetkých ohľadoch. Cena je trochu vyššia ale určite je dobré obetovať pár eur navyše. Ďakujem za top vec.
Kamerka má malé rozmery, čo ma príjemne prekvapilo. Predný displej sa veľmi hodí pri vytváraní selfie. Výdrž batérie by mohla byť dlhšia, ale je možné ju prevádzkovať aj s pripojeným napájaním. Diaľkové ovládanie v podobe hodiniek na zápästí tiež poteší.
Tým LAMAX
- praktický ovládač ku kamerke
- micro SD karta
- často točím zábery na skateboarde a táto kamera prináša najlepšie zábery
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »