Najnovšie recenzie zo sekcie Športové kamery
Na účel, ktorý som potrebovala
Odporúčam
- Skvelá a lacná športová kamera
- Dobrá kvalita nahrávania
Reakcia značky Niceboy
Moc děkujeme za hodnocení a doporučení akční kamery Niceboy Vega X Lite. Pěkný den, Niceboy
- odolná kamera
- videá sú naozaj solídne
- kopa príslušenstva
- pekný obraz a dynamický rozsah
- trošku menšia výdrž batérie
V danej cenovej kategórii je kamerka naozaj bezkonkurenčná .
Reakcia značky LAMAX
děkujeme Vám za recenzi. Těší nás, že jste s kamerou spokojen. Pro možnost delšího používání lze dokoupit samostatné baterie a tak prodloužit možnost mít kameru v pohotovostním režimu.
S pozdravem
Tým LAMAX Electronics
- kvalitný záznam
- páči sa mi jednoduchý vzhľad
Veľká spokojnosť, veľa muziky za málo peňazí.
- kvalitné prevedenie
- pomer ceny a výkonu
Skvelá kamera , má držiak na kolo a teraz môžem natáčať priamo behom jazdy. Ovládanie cez náramok je skvelé.
- dobré
- SK menu
- 4K video
Reakcia značky Niceboy
Moc děkujeme za doporučení a hodnocení akční kamery Niceboy VEGA X.
Pěkný den, Niceboy
- solídna kvalita za dobré peniaze
- výborný obraz
Ovládanie je veľmi jednoduché , naučil som sa kameru používať behom 1 dňa . Momentálne skúšam rôzne nastavenia.
- príslušenstvo
- kopa držiakov
- vodotesné púzdro
Vynikajúci pomer ceny a kvality , kamera je super! Odporúčam.
- kvalitné prevedenie
- prijateľná cena
V tejto cenovej kategórii je bezkonkurenčná , za mňa absolútna spokojnosť.
- aj web kamera
- dostatocne mnozstvo drziakov
- web kamera neide plag and play, treba ju nastavovat
- nefunguje pre vsetky programy / socialne siete.
- drziak na monitor by mohol byt lepsi
Super, ze je univerzalna. Zatial vyskusana len ako web kamera. Nefunguje pre vsetky programy.
Pre oudor pouzitie je vybavena dostatocnym mnozstvom drziakov.
Reakcia značky Niceboy
Moc děkujeme za doporučení a hodnocení akční kamery Niceboy VEGA 6 Star.
Pěkný den, Niceboy
Pre adolescentov to úplne stačí
Reakcia značky Niceboy
Moc děkujeme za doporučení a hodnocení akční kamery Niceboy VEGA X.
Pěkný den, Niceboy
- Vysoký bitrate videa, veľa detailov pri dobrom svetle
- V danej cenovej kategórii slušná stabilizácia obrazu
- Dvojpásmové WiFi s možnosťou streamovania videa cez internet
- Pekná korekcia rybieho oka aj pri najširšom uhle záberu
- Vodotesná aj bez púzdra (aj keď sa to nechystám testovať, ale hodí sa to, pre istotu).
- Niektoré nastavenia videa nieje možné kombinovať so stabilizáciou (pochopil by som to u 4K 50/60Hz v danej cenovej kategórii, ale prečo aj pri nižších rozlíšeniach?)
- To isté ako vyššie uvedené platí aj o korekcii rybieho oka a možnosti nahrávať v H.265
- Pri nahrávaní v maximálnej kvalite a rozlíšení sa dosť hreje (ale nerobí to problém, len si na to treba zvyknúť).
- Chýba režim nahrávania v režime 1080p na vyšších frekvenciách (120 Hz, prípadne 240 Hz). Tie isté čipy (obrazový Sony IMX377 ako aj na spracovanie obrazu Ambarella H22) to v iných kamerách zvláda v pohode.
Pozeral som veľa testov, recenzií ohľadom kvality obrazu a v cene do 200 EUR ma presvedčila kvalitou obrazu. Na stabilizáciu si až tak nepotrpím, moja doterajšia kamera (Sony HDR-AS10) nemala žiadnu a už som si zvykol, že na pekné zábery potrebujem mať plynulé pohyby rukou (alebo hlavou, ak ju mám na prilbe). Tiež pre mňa nieje smerodajná kvalita zvuku. A takisto som za danú cenu nečakal zázraky ako GoPro za dvojnásobok. Čo ma ale zamrzelo je absencia korekcie rybieho oka v režime nahrávania 4K 50/60Hz. To isté platí o nemožnosti nahrávania do H.265 pri 4K 50/60 Hz. Pri rýchlych záberoch to zamrzí, nakoľko potom zanikajú detaily obrazu a nieje taký plynulý. Taktiež pri nahrávaní do 4K 50/60 Hz som nútený nahrávať v úzkom uhle záberu, aby som aspoň čiastočne eliminoval efekt rybieho oka.
- Tovar je predražený (cez ebay kúpite za 3,50 €)
- Výdrž na jedno nabitie
- Príslušenstvo
Za tú cenu asi OK. Bol to dar.
Reakcia značky Niceboy
Děkujeme za doporučení a hodnocení akční kamery Niceboy VEGA X Pro.
Pěkný den,
Niceboy
- Vynikajuci pomer cena/ vykon
- Vodotesny
Mnoho nových funkcii
- Príslušenstvo
Spokojnosť - odporúčam
Reakcia značky Niceboy
Děkujeme za doporučení a hodnocení akční kamery Niceboy VEGA X Pro.
Pěkný den,
Niceboy
- Stabilizácia nefunguje ako by mala
- Pomalá
- Stále som musel riešiť nejaký problém
- Ani najnovší update nepomohol
- Reproduktor vydáva divné zvuky
Ako prišla tak aj odišla. To čo z nej lezie nestojí za nič a ani v postprodukcií sa z toho nič nedá získať. Neoplatí sa. Určite neodporúčam brať kameru od takýchto pseudo-výrobcov. Po vrátení idem do DJI Osmo Action
Reakcia značky Niceboy
Mrzí nás, že kamera Niceboy Vega X Pro nenaplnila Vaše očekávání. I tak děkujeme za Vaši recenzi.
Pěkný den. Niceboy
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »