Najnovšie recenzie zo sekcie Športové kamery
Insta360 GO 3 128GB
Pridané: 23. novembra 2024
(naposledy upravené 23. novembra 2024)
Zakúpený v Alza.sk
- Je naozaj maličká a v správnej farbe aj dosť nenápadná na oblečení
- Možnosť ovládať kameru na diaľku prostredníctvom actionpodu bez nutnosti spárovania s telefónom
- Magnetický systém prichytenia je veľmi praktický a má širokú škálu použitia
- Možnosť nabíjať kameru priamo v actionpode bez nutnosti prístupu k elektrickej siete
- Zdalo sa mi, že batéria, hlavne v samotnej kamerke sa vybíja dosť rýchlo, ale čo čakať od kamery takých rozmerov
- Veľmi malá variabilita nastavenia šírky záberu, rozdiel medzi jednotlivými módmi je nepatrný (aspoň pre mňa), všetky sú širokouhlé, čo niekomu môže vyhovovať, ale mne to prekážalo
- Nemožnosť priblížiť záber, podľa mojich zistení má túto možnosť až S-ková rada
V podstate celkom dobrá kamera, skúšal som ju síce iba asi 2 hodinky predtým než som sa rozhodol ju vrátiť, ale rozhodol som sa tak z dôvodu, že sa ukázalo, že nie je vhodná pre moje špecifické využitie (pre mňa príliš širokouhlý záber bez možnosti napr. zoomu), no inak fungovala bez problémov a zodpovedala popisu.
GoPro HERO
Pridané: 21. novembra 2024
(naposledy upravené 21. novembra 2024)
Zakúpený v Alza.sk
Ešte nemám vyskúšané
- Kvalitka
Spĺňa moje požiadavky.
Nevýhodu vidím v zložitej aplikácii prepojenej s plateným úložiskom. Ešte som nevyskúšal všetky nastavenia, ale vyzerá to tak že najjednoduchšie by bolo nastaviť iba najnižšie rozlíšenie s 24 obrázkami/s. Po spracovaní sa obraz rozpadáva a najvyššie nastavenie som nemal ani kde pozrieť aj v počítači to sekalo. GoPro aplikacia pre PC je dosť podivná a pýta peniaze. Nie som si istý čo za to dostanem. Kamerka je fajn. Určite to nastavím k svojej spokojnosti, ale chce to ešte skúšať.
- Môžem naplno používať svoju kameru
- Zatiaľ bez problémov, ale používam ju len krátko.
DJI Osmo Action 4 (Standard Combo) CP.OS.00000269.01
Pridané: 13. novembra 2024
(naposledy upravené 13. novembra 2024)
Zakúpený v SmartWear.sk
- DJI - netreba nič vysvetlovať
- spokojný
- Nedá sa spárovat s aplikaciou za mna nepoužitelná vec
- Odporúčam
Rollei Actioncam 372
Pridané: 22. októbra 2024
(naposledy upravené 22. októbra 2024)
Zakúpený v vrabciak.sk
Tovar mám krátko
neeodporučam produkt nezmyselne nastavenie
- darček zadasrmo
všetko v poriadku
Nesplnil moje ocakavania pre moje potreby. Ale mozno pre inych bude v pohode
Reakcia značky LAMAX
děkujeme za vaši recenzi. Mrzí nás, že kamera nesplnila Vaše očekávání, ale věříme, že pro jiné uživatele může být vhodným řešením.
S pozdravem,
Tým LAMAX
- Vyhoda
Vyborne
- Splnil očakávanie, ešte som nevyskúšal všetky funkcie
- ?
Tovar super
- Výborná kamera na motorku.
- Zatiaľ nemá.
Odporucam,,,kvalitne foti aj kameruje
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »