Poradňa GoPro HERO5 Black Edition

Autor: | Vložené: 01.02.2017 000 16:43 | Témy: Poradňa GoPro HERO5 Black Edition

Zvuk????

Je tam tlmenie zvuku ( ci nefuci vietor a ci to nesusti vo videu) alebo sa to kupuje ako doplnok???
Je k tomu daky basic strihaca appka alebo nieco na strihanie videa ????

Vopred Dakujem.

  • DroneRepublic.sk

    DroneRepublic.sk

    2. februára 2017

    Dobrý deň prajeme,

    HERO5 Black podporuje pokročilú redukciu hluku a šumu. Ukážku, ako táto funkcia funguje v praxi si môžete pozrieť napríklad tu: https://www.youtube.com...

    GoPro zároveň ponúka jednoduché aplikácie na strih videa - GoPro Quick: https://shop.gopro.com... v ktorých sa dajú robiť základné úpravy. Pre pokročilý strih ale odporúčame použiť aplikácie tretích strán.

    HERO5 Black si môžete objednať aj u nás: https://dronerepublic.sk...

    V prípade ďalších otázok nás pokojne kontaktujte.

    S pozdravom,
    Tím DroneRepublic.sk

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie (2)
    • NEPODSTATNE

      2. februára 2017 - NEPODSTATNE

      Dobry den v prvej ukazke tam to sustalo (vietor) da sa to spravitv strihacej appke alebo sa da kupit tlmc vetra (protihlucna pena lebo ako sa to vola ) a tie appy z tretich stran to su ake ????
      Dakujem.


    • DroneRepublic.sk

      2. februára 2017 - DroneRepublic.sk

      Dobrý deň,

      HERO5 Black dokáže nahrávať zvuk aj vo formáte RAW, čiže do istej miery je možné šum v post produkcii odstrániť. Ideálne je však dokúpiť externý mikrofón priamo s penou, vďaka čomu bude zvuk určite kvalitnejší v porovnaní so zabudovaným mikrofónom.

      Čo sa týka aplikácií, ide napríklad o iMovie (bezplatná aplikácia pre počítače Mac) alebo Adobe Premier (platená). Základné úpravy (strih, pridanie hudby a podobne) sa však dajú robiť aj v spomínanej Quick, ktorá je zadarmo.

      Pekný deň.

      S pozdravom,
      Tím DroneRepublic.sk


  • FOTOLAB

    FOTOLAB

    2. februára 2017

    Dobrý den

    V kamere je vylepšený veterný filter, takže redukcia šuštania a vetra je na vyššej úrovni ako v predošlých modeloch. Software na úpravu videa myslím v príslušenstve nie je.

    Váš Fotolab

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie (3)
    • NEPODSTATNE

      2. februára 2017 - NEPODSTATNE

      Dakujem ale to viem . neda sa tam kupit nieco na znizenie sumu?? a uz mi prosim nepiste ze to je naj model lebo to viem aj ja ale ci sa neda ten sum znizit Dik (???Odbornik???)


  • SmartWear.sk

    SmartWear.sk

    4. februára 2017

    Dobrý deň,

    model HERO5 Black obsahuje tri mikrofóny. Vďaka ním dokáže kamera eliminovať veterný šum, ale nie je to úplne super. Ak chcete čo najviac eliminovať veterný šum a a nechcete používať externý mikrofón, tak môžete pokojne použiť penovú hubku GoPro Windslayer: http://eshop.smartwear.sk...

    Viac foto a info v našom článku: http://smartwear.sk...

    Naša recenzia kamery HERO5 Black: http://smartwear.sk...

    Aplikácie na strih videa ponúka priamo GoPro. Buď GoPro Studio alebo Quik. Program GoPro Studio je fajn na začiatok, ale odporúčam skôr program Sony Vegas Pro alebo Adobe. Program nie je o moc zložitejší. Dokonca keď sa v ňom naučíte robiť, tak prídete na to, že je jednoduchší a lepšie sa v ňom pracuje ako v GoPro Studiu. Dokonca existujú aj video návody v češtine. Tu Vám prikladám kompletný video zoznam návodov na program Sony Vegas:
    https://www.youtube.com...

    Je možno lepšie keď začnete hneď v ňom pracovať. Gopro Studio je fajn, ale dosť nestabilné a pár krát sa nám stalo pri editovaní videa, že program zamrzol-zblbol a celodenná práca bola stratená. Naozaj to je to najhoršie čo sa Vám môže stať. Ďalšia vec keď chcete pracovať s videom v programe GoPro Studio, tak musíte najprv video prekonvertovať s formátu .AVI do formátu .MP4 alebo .MOV, čo je zase dosť zdĺhavý proces pretože musíte čakať kým program videa prerobí do potrebných formátov. Ak máte slabší PC, tak to trvá naozaj dlho a nedaj bože to zamrzne, tak idete zase od začiatku. GoPro studio je fajn na vytváranie timelapse videa. Je to časozber. Kamera nafotí fotografie a potom sa v programe zlepia dokopy a je z toho video. Niečo takéto:
    https://www.youtube.com...
    https://www.youtube.com...
    https://www.youtube.com...
    https://www.instagram.com...
    https://www.instagram.com...

    Robili sme to preto v tom programe pretože je to jednoduché. Tiež sa v ňom dobre odstraňuje rybie oko. Výrazne zakrivenie po bokoch videa.

    Strihať môžete aj na mob. telefóne. Návody nájdete tu:
    http://smartwear.sk...
    http://smartwear.sk...

    Dúfame, že som Vám trocha pomohli..V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na [email protected] :-)

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno (4)
    • Nie
  • tu sal dilinó

    tu sal dilinó

    12. apríla 2017

    napr. cez aliexpress sa da za cca 3 evri (na slovensku to same volakto-podnikatelsky subjekt ponuka za 25)kupit molitanovy windshield, ktory sa da natiahnut aj na housing s kamerou vo vnutri. zatial ma ten molitan kruhovy vykroj pre "objektiv" (bol vytrvoreny pre starsie modely kamier gopro) ale to vobec myslim nevadi. aspon mne nie.
    co sa tyka druhej otazky, tak ano, maju ten spominany softver Quik ale nainstalovat ho tak, aby nemrzol a pracoval spravne je hotova "tortura".

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie

Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.